Kittad - Sveriges bästa digitala fönstershopping

Idén bakom Kittad är superenkel: vi skriver bara om prylar och produktnyheter. Hos oss hittar du det mest intressanta om utrustning inom ditt område. För hemma-hos-reportage, träningstips, utförliga tester och branschskvaller får du vända sig någon annanstans.

Kittad började som en spin-off på ridsportmagasinet Hippsons webbplats. Som VD på Hippson kunde jag konstatera att våra artiklar om utrustning på sajten alltid vad väldigt välbesökta. Jag såg en potential i att vidareutveckla hur vi presenterade artiklar om prylar och produktnyheter ytterligare för att på ett ännu bättre sätt möta det stora intresset. Med den tanken skapade vi Kittad.

Digital fönstershopping är ett nöje för många med ett specialintresse, men också en allt viktigare del i att hålla sig á jour med vad som händer i branschen och utveckla sin ämneskunskap. Och kanske inte minst för att skaffa sig ett vettigt beslutsunderlag när man faktiskt är på jakt efter nya prylar. Med Kittad vill vi göra det enklare, snabbare och roligare att hålla sig uppdaterad om produktnyheterna inom just ditt intresseområde, från praktiskt och prisvärt till utstuderat och överprisat.

Vi skriver medvetet kortfattat och enkelt med tydliga länkar till mer uttömmande information och vidare läsning på andra håll. Vi försöker också få med information om var man enklast kan få tag på prylarna. Just nu hittar du det allra senaste inom områdena ridsport, cykel, foto, golf, hund, jakt, kampsport, kök, löpning, trädgård och träning på sajten.

Vill du veta mer om Kittad är du givetvis välkommen att kontakta oss.


Välkommen in!


Tipsa och påverka

Har du tips om intressanta prylar som vi borde uppmärksamma? Har vi missat något eller har det blivit fel? Vi tar gärna del av dina kunskaper, tips och synpunkter. Dela med dig i kommentarsfälten i anslutning till artiklarna eller kontakta våra skribenter direkt.

Ämnen och skribenter

Kittad lanseras med elva riktigt prylintensiva kategorier, men intresset är stort på många områden och vi kommer snart att lägga till fler kategorier. Just nu söker vi därför skribenter inom områdena fiske och skidor. För mer information, kontakta Johan Sjögren på johan@kittad.se.

Annonsering

Kittad är helt annonsfinansierad. Vi är måna om våra besökares upplevelse och kommer att vara noggranna med att våra annonsörer och deras erbjudanden är relevanta för våra besökare. Vi söker långsiktiga samarbeten med starka varumärken inom våra olika ämnesområden. Vill du veta mer om vilka annonserings- och samarbetsmöjligheter vi erbjuder på Kittad så kan du läsa mer om det här.

Ägande

Kittad drivs av Bloggnätverket i Stockholm AB. Huvudägare är ett bolag inom Axel Johnsson Gruppen. Bolagets grundare och VD, Johan Sjögren, är bolagets andra delägare.