• Johan Sjögren

  KITTAD

  Jag är grundare och vd för Kittad. Med ett förlutet som sajtansvarig på Lunarstorm och Mötesplatsen och nu senast som vd på ridsportmagasinet Hippson startade jag Kittad.se för att jag tyckte det saknades en renodlad prylsajt som täcker flera intresseområden. Jag är själv en inbiten golfare, men som allmänt prylintresserad dyker jag säkert upp som skribent och kommentator i flera av ämnena.

  johan@kittad.se

 • Annelie Lundkvist

  HUND & TRÄDGÅRD

  Bor i Stockholm och jobbar på PR-byrå. Den tid som inte ägnas åt hästen läggs på hunden Greta och i trädgården på torpet.

  annelie.lundkvist@kittad.se

 • Cecilia Konvalina

  RIDSPORT

  Cecilia bor på den egna gården i Fäxhult. Jobbar som produktredatör på Hippson.se och spenderar ohälsosamt mycket tid med att surfa på ridsportprylar.

  cecilia@kittad.se

 • Finn Lydänge

  CYKEL & KAMPSPORT

  Göteborgsk gotlänning som egentligen är projektledare men jobbar som webshopsadministratör. Har drivit ett cykelbudsföretag, ett säljbolag och arbetat i Thailand. Har en förkärlek för avsaknad av frihjul, användarvänlig briljans och när en ny pryl kan ersätta två gamla. Tränar Muay Thai och på gym, vilket är de få tillfällen i livet då framgång faktiskt inte baseras på prylar utan på näsblod och envishet. Har en uppfattning om att cyklar är precis som skor, det finns en som passar varje tillfälle.

  finn@kittad.se

 • Håkan Engström

  CYKEL

  Håkan är systemutvecklaren som ser till att det händer nya saker i livet. I dagsläget storsatsar han på att bli framgångsrik inom apputveckling parallellt med att experimentera fram en egen stil inom abstrakt måleri. Han gillar han att kräva lite extra av kroppen på boulderväggar, i bassänger och utmed Västsveriges vägrenar. Han samlar prylar inom bland annat triathlon, friluftsliv och sportdykning och har turen att kunna avsätta ett rum för sina cyklar.

  hakan.engstrom@kittad.se

 • Jesper Lövkvist

  LÖPNING

  Journalist, copywriter, digitalkreatör, pr-konsult och konceptutvecklare. Springer sedan många år med en måttlig ambitionsnivå, mest på asfalt och önskar emellanåt att jag hade torskat dit på en riktig materialsport istället. Målsättningen för 2013 är en halvmara under 1:30.

  jesper.lovkvist@kittad.se

 • Johan Lyckaro

  FOTO

  Jag är frilansfotograf med inriktning på reklam och har en egen studio i Varberg. Dessutom är jag lärare i fotografi och visuell kommunikation. Barnsligt förtjust av att kolla på behind-the-scenes från andra fotografer och att uppdatera mig med senaste fotoprylarna.

  johan.lyckaro@lbs.se

 • Karin Rahm

  TRÄNING

  Träningsfreak och pryljunkie som vill vara först med det senaste. När jag inte hänger på gymmet försörjer jag mig som journalist och är besatt av social medier.

  karin.rahm@kittad.se

 • Kent Clarström

  CYKEL

  Kent har en lång och brokig karriär inom cykelvärlden, har jobbat som mekaniker åt bland annat Bikeplace, Sportson och Cykelcity, teknisk support och utbildare åt Merida, spenderat ett antal vintrar på Göteborgs gator som cykelbud, kört gubb-VM i downhill och 24h crosscountry i Moabs sand. Hans motto är: Att cykla är som hela livet, fast på två hjul.

  kent.clarstrom@kittad.se

 • Michael Broström

  GOLF

  Har mycket stort golfintresse och vissa kunskaper inom alla delar av golfsporten, från prylar och klubbor till banor och golfproffs. Spelar gärna mycket golf och har genom åren avverkat över 400 olika banor, bland annat alla British Open-banor. Favoriterna är dock Morfontaine utanför Paris och hemmabanan i Tylösand. Äger ett 30-tal klubbset, hundra putters och diverse andra klubbor – men söker fortfarande efter den där drivern som går 15 meter längre. Och rakare.

  michael.brostrom@kittad.se

 • Ulrika Karlsson-Arne

  JAKT

  Tjej som älskar jakt, skytte, djur och natur. Försöker vara ute i skogen så mycket det går, tillreder sen gärna viltet och bjuder familj o vänner på goda middagar. Jag har en man som också jagar och två härliga kids som gärna skjuter lerduvor med mamma.

  ulrika.karlsson-arne@kittad.se