top of page

Sikta bättre med nya TaylorMade TP5 och TP5x Stripe

Med lanseringen av nya TP5 och TP5x Stripe kan golfare nu spela TaylorMades premiumboll med ljud, känsla och prestanda i toppklass och samtidigt få en supertydlig siktlinje för att sikta bättre och i förlängningen också scora bättre.



Siktlinje på bollen är en sån där älska eller hata-grej. Jag gillar siktlinjer, men föredrar ett tunnare streck som gärna får vara långt. En kompis kan inte ha något alls på bollen och vill helst ha en helvit boll utan någon märkning medan en annan kompis lirat TaylorMades Tour Response med Stripe-märkningen ett tag och älskar det.

 

För de som likt min kompis älskar Stripe kommer nu chansen att sikta bättre och sätta fler puttar samtidigt som man kan lira med en riktig toppboll. Välkommen TP5 och TP5x Stripe med TaylorMades  avancerade 360° ClearPath Alignment.

 

Den 22 millimeter breda siktlinjen går runt hela bollen och har en tjock mittlinje som matchar siktlinjen på din putter så att du snabbt och enkelt ska kunna ställa upp rätt till bollen. När du sedan rullar iväg den mot hålet får du en tydlig feedback där en bra putt ger en stabil Stripe-linje medan en mindre bra slagen putt ger en wobblande linje som tydligt visar vad du gjort.

 

För den som gillar att sikta med linje fungerar Stripe och dess ClearPath Alignment bra även från tee. Det här är inte så dumt som det låter eftersom den förkrossande majoriteten av golfare siktar för mycket höger och det blir bara värre och värre ju längre klubba du har i händerna – eftersom du står längre från bollen.

 

The reason golfers have fallen in love with the 360° ClearPath Alignment Stripe is because it really allows them to lock in on their line from behind the ball. The immediate feedback about how the golf ball rolls is pivotal as well. – Michael Fox, Senior Director of Product Creation, Golf Balls

 

En av de spelare som redan använder en boll med TaylorMades visuella teknik är Tommy Fleetwood som ett bra tag spelat med TP5x pix. Enligt rykte testar han nu TP5x Stripe och kanske får vi se en sådan rulla mot hålet i Tour Championship i helgen.

 



 

0 kommentarer

Comments


bottom of page